
Kranjska klobasa Arvaj
postrežena, Loške mesnine, cena za kg
*
12.99/kg
*Cena z Pika kartico
Akcija velja do 12.11.2025.
Kranjska klobasa Arvaj, postrežena iz Loških mesnin, je na voljo po Pika ceni 12,99 € za kilogram. Ta tradicionalna slovenska klobasa je cenjena zaradi svojega bogatega okusa in kakovostnih sestavin. Je odlična izbira za pripravo različnih jedi, od enostavnih malic do bolj kompleksnih obrokov. Kranjska klobasa je zaščitena geografska označba, kar potrjuje njeno avtentičnost in poreklo. Kljub temu, da je v oglasu naveden 35% popust, je končna cena za kilogram 12,99 €, kar je enako kot redna cena, kar kaže na morebitno napako v tisku. Fotografija morda ne ustreza v celoti dejanskemu izgledu izdelka.
Deli:
Podobne akcije
Več iz kategorije Hrenovke in klobase


Okus podeželja Panvita Kašnice 500 g
Proizvedeno v Sloveniji, prejemnik srebrne medalje AGRA 2024.
Do 08.11.

Okus podeželja Panvita Krvavice 500 g
Proizvedeno v Sloveniji, prejemnik srebrne medalje AGRA 2024.
Do 08.11.
Več iz trgovine Mercator


Detergent za pranje perila Persil
gel 2,25l za 50 pranj in 2,475l za 55 pranj, prah 2,475kg za 45 pranj in 2,75kg za 50 pranj, kapsule 29/1 in 32/1
Od 07.11. do 06.12.
*Cena z Pika kartico


Detergent za strojno pomivanje posode Jar Plat AIO Dish Lemon
Plat AIO Dish Lemon 50 tablet ali All in One Dish Lemon 67 tablet
Od 07.11. do 06.12.
*Cena z Pika kartico


Detergent za strojno pomivanje posode Somat
Extra 85/1, Excellence 60/1 in Excellence 5v1 54/1, Duo Gel Grease 1368ml za 76 pranj ter Lemon 1368ml za 76 pranj
Od 07.11. do 06.12.
*Cena z Pika kartico


Termalni oddih HOTEL VILA HIGIEA**** ali HOTEL VITA****
Vključeno: Polpenzion, vstop v termalne bazene v hotelu Vita, uporaba kopalnega plašča v času bivanja, vstop v fitnes, brezplačen Wi-Fi in parkiranje.
Od 07.11. do 06.12.
*Cena z Pika kartico


Detergent Dash Power gel 2,07 L / 48 pranj, prašek 2,7 kg / 60 pranj, prašek 4 kg / 80 pranj ali tekoči 4 L / 80 pranj
Power, Pulito in bianchi
Do 12.11.
*Cena z Pika kartico













































































