Millefeuille, znan tudi kot kremna rezina, je elegantna francoska sladica, sestavljena iz več plasti hrustljavega kvašenega listnatega testa, prepletenega z bogato in gladko vanilijevo kremo. Vsak grižljaj ponuja popolno ravnovesje med hrustljavostjo in kremasto mehkobo. Ta izdelek je na voljo po ceni 2,29 € za kos. Je idealen za posebne priložnosti ali kot prefinjena sladica ob kavi. Njegov prefinjen videz in izjemen okus bosta navdušila vse ljubitelje klasičnih francoskih slaščic. Je del ponudbe 'Domači izdelek'. Fotografija morda ne ustreza v celoti dejanskemu izgledu izdelka.
Čokoladna torta s klasičnim čokoladnim biskvitom z italijanskimi sestavinami priznanega italijanskega proizvajalca. Sočnost ji daje več kot tretjina slastne čokoladne kreme.
Iz rahlega kakavovega biskvita z borovničevim polnilom ter borovničevo in vanilijevo kremo. S prelivom in okrasitvijo s svežimi borovnicami nudi prefinjen videz. Ročno izdelano v naši slaščičarski delavnici, narejeno v Sloveniji. Zlato priznanje 2024.
Čokoladna torta s klasičnim čokoladnim biskvitom z italijanskimi sestavinami priznanega italijanskega proizvajalca. Sočnost ji daje več kot tretjina slastne čokoladne kreme. Soft and delicate sponge cake with delicious chocolate cream. Made in Italy.
Potična torta prinaša okus tradicionalne slovenske potice v sodobni obliki z vsemi ključnimi sestavinami, ki jih je v edinstvenem receptu združila tekmovalka iz oddaje Naj slovensko pecivo.
Limonina torta s klasičnim biskvitom z italijanskimi sestavinami priznanega italijanskega proizvajalca. Sočnost ji daje več kot tretjina slastne limonine kreme. Soft and delicate sponge cake with delicious lemon cream. Made in Italy.
Iz rahlega kakavovega biskvita z borovničevim polnilom ter borovničevo in vanilijevo kremo. S prelivom in okrasitvijo s svežimi borovnicami nudi prefinjen videz.