
Piščančja bedra IK 1 kg
Postrežno
Akcija velja do 18.11.2025.
Piščančja bedra IK so sočen in okusen del piščanca, ki je izjemno priljubljen zaradi svoje teksture in bogatega okusa. So vsestranska in primerna za različne kulinarične priprave, kot so pečenje, dušenje, cvrtje ali priprava na žaru. Ta postrežen izdelek, ki nosi oznako kakovosti 'Izbrana kakovost Slovenija', je na voljo po ceni 3,99 EUR za 1 kg. Fotografija morda ne ustreza v celoti dejanskemu izgledu izdelka.
Deli:
Več iz kategorije Piščanec in puran
-50% 

Cordon bleu 250 g
sveži, pakiran, 250 g ali Paniran piščančji zrezek, sveži, pakiran, 300 g ali Piščančji medaljoni, sveži, 300 g, Hmezad Žalec
Od 14.11. do 15.11.

Vitasia Natrgan piščanec 550 g
v marinadi na tajski način ali z rdečim „curryjem" in mangom
Od 13.11. do 19.11.
-25% 

Sočni piščančji zrezki z gorčico in česnom PP Natur Premium 500 g
Izbrana kakovost, pakirani
Od 13.11. do 19.11.
-25% 

Piščančji zrezki iz beder brez kože PP Natur Premium 800 g
Izbrana kakovost, pakirani
Od 13.11. do 19.11.
-42% 

Piščančja stegna PP Natur
z dodano marinado, Izbrana kakovost, pakirana, cena za kg, Perutnina Ptuj
Od 14.11. do 15.11.


Naše nam paše Sveža premium piščančja stegna 400 g
brez kože in kosti, RAZRED A
Od 17.11. do 19.11.
*Cena z Lidl Plus


Piščančja bedra brez kosti in kože Perutnina Ptuj Natur Premium 800 g
brez kosti in kože Natur Premium
Do 15.11.
*Cena z E.Leclerc kartico
Več iz trgovine Jager


Electrolux Sesalnik EPF63EB-S
glasnost 76 dB, prostornina vrečke za prah 3,5 L, dolžina kabla 6 m, nominalna moč motorja 700 W
Do 18.11.
*Z točk. na kartici: 15


Vitapur Vzglavnik Lavender Memory Contour Vel.: 30 x 50 cm
Lavender Memory Contour
Do 18.11.
*Z točk. na kartici: 3

Mavčne plošče Knauf - navadne 1 kos
mere 1,25 m x 2 m = 2,5 m², deb. 12,5 mm, cena za 1 kos, NAVADNA
Do 18.11.



Avtoprikolica EU2 750 SI s ponjavo in ogrodjem
iz pocinkane pločevine, mere kesona 2.020 x 1.075 x 345 mm, največja dovoljena masa 750 kg, nosilnost 635 kg, s podpornim kolesom, ponjava z ogrodjem
Do 18.11.



































































