Piščančja prsa Slim&Fit Perutnina Ptuj so kakovosten izdelek iz piščančjega mesa, idealen za zdravo in uravnoteženo prehrano. So narejena iz pustega piščančjega mesa, kar jih dela odlično izbiro za tiste, ki pazijo na vnos maščob. Primerna so za hitro pripravo različnih jedi, kot so solate, sendviči ali kot samostojen obrok. Trenutno so na voljo po znižani ceni 11,99 € za kilogram, kar predstavlja 33 % popust od prejšnje cene 17,99 € za kilogram. Fotografija morda ne ustreza v celoti dejanskemu izgledu izdelka.
Na sveže pakirano piščančje meso linije Natur Premium. Popust se obračuna pri blagajni. Ne velja za izdelke, vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Vzrejeno BREZ uporabe ANTIBIOTIKOV. Piščancem prijazna reja.
barvni IPS zaslon 5,08 cm (2,″) Full HD, night vision - odlični posnetki tudi ponoči, 140° širok kot snemanja, reža za MicroSD kartico do 64GB (ni priložena), snemanje v zanki (Loop Recording), G-senzor, vgrajen zvočnik in mikrofon. DARILO: 12-mesečna licenca GPS navigacijskih kart za 47 držav.
PROSTORNINA HLADILNIKA: 97 l, PROSTORNINA ZAMRZOVALNIKA: 16 l, MERE (V x Š x G): 84,5 x 55,3 x 57,4 cm, RAVEN HRUPA: 39 dB, PORABA ENERGIJE: 142 kWh/leto. Energy class E. Features: nastavljiva smer odpiranja vrat; notranja LED osvetlitev.
max. pritisk: 135 bar, max. pretok vode: 420 l/h, priloženo: visokotlačno cev dolžine 4m, visokotlačno pištolo s cevjo za šobe, 2 visokotlačni šobi (nastavljiva in turbo), krtačo in posodico za detergent. Moč 1900 W.
ljubka mačka s sijočimi očmi, premikajočim se repom in čudovito mehkim kožuhom • dva načina igranja: eden kot Solo: dotakni se me in pobožaj moj hrbet ali brado, govoril bom, predel in drugo. Drugi način je način v paru: postavi moje prijatelje k meni, povezal se bom z njimi ter začel klepetati in peti
PROSTORNINA: 194 l, MERE (V x Š x G): 169,1 x 55 x 55,7 cm, RAVEN HRUPA: 41 dB, PORABA ENERGIJE: 219 kWh/leto. Energy class E. Features: elektronsko upravljanje; zmogljivost zamrzovanja: 9,8 kg/24 h; 5 predalov, 1 polica; nastavljiva smer odpiranja vrat. "NO FROST" technology.