Posoda za topljenje čokolade s prostornino 125 ml je idealna za pripravo glazur, prelivov ali za temperiranje manjših količin čokolade. Omogoča nadzorovano in enakomerno topljenje, kar je ključno za sijoče in gladke čokoladne kreacije. Na voljo je po ceni 4,91 €, kar jo dela priročen in cenovno ugoden pripomoček za vsakega ljubitelja sladic. Njena zasnova omogoča varno uporabo nad vodno kopeljo, kar preprečuje pregrevanje čokolade. Je enostavna za čiščenje in shranjevanje, kar jo dela praktično za vsako kuhinjo. Fotografija morda ne ustreza v celoti dejanskemu izgledu izdelka.
1000 W, natančno kuhanje zaradi elektronske regulacije temperature (30-95 °C v korakih po 0,1 °C) ter kroženja vode za kuhanje v vakuumu, nizko-temperaturno kuhanje, običajno kuhanje, pogrevanje in ohranjanje toplote, 3 leta garancije
Mercator. 100 g izdelka je proizvedenega s sušenjem 179 g svežega svinjskega mesa. Salama je polnjena v užiten naraven ovitek - naravno svinjsko črevo - in obogatena z aromatičnimi črnimi tartufi, ki ji dodajo prefinjen okus in gurmanski značaj.
Bresaola ima specifično aromatičen okus in nizko vsebnost maščob. Gre za goveji pršut, bogat z beljakovinami, narejen iz najkakovostnejših govejih stegen, ki v procesu zorenja razvijejo bogate arome. MADE IN ITALY
Mercator, narezek. Klasično sušena jelenova salama, narejena iz kakovostnega mesa divjadi - za 100 g končnega izdelka je uporabljenih kar 168 g mesa, kar zagotavlja bogat okus in polno aromo.